2017. május 24., szerda

A Fidelitas Tatabányán így dolgozik a fiatalokért?


Tatabányai lakosok hívták fel a figyelmemet a Tatabányai Móra Ferenc Általános  Iskola udvarán található politikai reklámra:

 A Fidelitas már az általános iskolásokat sem kíméli. 

Tisztelt Fidesz Fidelitas, valóban sok minden belefér a vélemény nyilvánítás szabadságába, de ez már gyomorforgató. Sőt törvénytelen is, segítségként idézem a vonatkozó jogszabályt:
Köznevelési törvény:
24. §(3) A nevelési-oktatási intézmény helyiségeiben, területén párt, politikai célú mozgalom vagy párthoz kötődő szervezet nem működhet, továbbá az alatt az idő alatt, amíg az óvoda, iskola, kollégium ellátja a gyermekek, tanulók felügyeletét, párt vagy párthoz kötődő szervezettel kapcsolatba hozható politikai célú tevékenység nem folytatható.
Ha valóban a fiatalokért szeretnének tenni akkor inkább óvják meg a fiatalokat a politikai hatásoktól, had maradhassanak gyerekek gyűlölködés nélkül. Ha hiszik, ha nem a lurkók még nem szavaznak.
Ha nem tudják mit kellene tenni akkor engedjék meg, hogy egy-két tanácsot adjak:
  1. Szüntessék meg a jogsértő helyzetet. Ezt inkább követelem!
  2. Az így megspórolt kampányköltséget pedig költsék el fiatalok érdekében.
  3. Ha figyelmesen, megnézik a képet feltűnhet az iskola kerítése (romokban és balesetveszélyes)
  4. Inkább annak a felújítására költsék az anyapárt támogatását. Ha ezt megtennék azt gondolom a Tatabányaiak elfogadják ezt bocsánatkérésnek.
  5. Ha mégsem zavarja Önöket a kerítés, vagy a NER-ben az ilyen kerítés szolgálja a gyerekek fejlődését, akkor is KÉRJENEK BOCSÁNATOT!
Azt hiszem ennél azért még önök is többre lennének képesek, vagy mégsem?: