"Szemét" helyzet!


2016 november 21. hétfő, Tatabánya!

Hónapok óta hallgatjuk, hogy baj van Tatabányán a szeméttárolók tisztán tartásával. Jogos a kérés, hogy senki ne tegyen a kukák mellé, alá, fölé szemetet. Ha valaki megismeri a saját kanapéját a képeken az szégyellje magát, és vigye el a közterületről!

DE! Meddig kell ezt még néznünk? A terveim szerint egyesévvel be akartam jelenteni a ha valahol szemétdombot látok, de lehetetlen! Ennyi címet, helyszínt nem lehet kezelni! Kedves Illetékesek ezúton a nyilvánosságot is igénybe véve könyörgöm, szállíttassa már el végre valaki ezt a rengeteg szemetet. Ha nem tudnák megtalálni, vagy nem ismernék fel a fotókról akkor elárulom hogy Újváros és a Kertvárosi lakótelep teljes területén ott van a kukák mellett! Balesetveszélyes, fertőző, ronda és méltatlan egy megyeszékhelyhez! 

Ha van Tatabányán olyan fuvaros aki rendelkezik megfelelő szállító eszközzel és hajlandó segíteni, kérem jelentkezzen, a képviselő keretem terhére megtérítem minden költségét! Ha azok akiknek kötelessége lenne a város tisztán tartása nem tesznek semmit, akkor más megoldást kell találni!

Ne legyen szemétdomb a városunkból!

megjegyzés: Amint időm engedi bejárom a többi városrészt is!

Újvárosi képek:
Ugyanez Kertvárosból: